Bærekraft – fortsatt et vanskelig begrep for forbrukerne

Vi sjekket om forbrukernes forhold til bærekraft som begrep har forandret seg de siste to årene i vår nyeste Future Living-undersøkelse.

skrevet av Andreas Brand

Hva er mest bærekraftig om forbrukerne får velge?

I vår seneste Future Living-rapport, som omhandler Bærekraft, har vi kartlagt forbrukernes spontane holdninger til bærekraft og hva de opplever som mest bærekraftig. 1 Type something

skrevet av Andreas Brand

Miljøsertifisering av bolig – hva mener forbrukerne?

Vi undersøkte om forbrukerne kjenner til ulike miljøsertifiseringer av boliger, og om dette er noe de ønsker å betale ekstra for.

skrevet av Andreas Brand

Bærekraftig - et vanskelig begrep

Stortingsvalget er rett rundt hjørnet og et tema som diskuteres flittig er miljøet. Ikke sjelden snakkes det om bærekraft, bærekraftsmål, bærekraftig utvikling og om bærekraftige valg.

skrevet av Andreas Brand

Hva er de viktigste kriteriene for valg av ny bolig?

For de aller fleste er kjøp av bolig uten tvil det viktigste (og dyreste) kjøpet vi gjør, og det er mange faktorer som spiller inn når man skal kjøpe bolig. Hva prioriterer nordmenn når ny bolig skal velges?

skrevet av Andreas Brand

Hvor tilrettelagt er boligen for hjemmekontor?

Etter at koronapandemien er over og livene våre returnerer tilbake til normalt, er det mange som tror de likevel vil jobbe hjemmefra med en eller annen frekvens. Er boligene våre tilrettelagt for mer hjemmekontor i fremtiden?

skrevet av Andreas Brand